ZAPOČELE OBUKE U SKLOPU PROJEKTA FED CCNET

U sklopu Projekta prekogranične suradnje FED CCNET-a u Općini Lovas započele su obuke pod nazivom: ,,Izvori financiranja”, ,,Financijski menadžment” i ,,Otvaranje start-up poduzeća”.

Obuke se održavaju u novootvorenoj zgradi Centra kompetencija u Lovasu, opremljenoj sa vrhunskom informatičkom opremom i uredskim namještajem, a trajat će u periodu od listopada do prosinca 2020. godine.

Radionice se sastoje od teorijskog i praktičnog dijela. Praktični dio će se provoditi kroz pokazne vježbe na studiji slučaja u obliku rada u timovima i individualnim radom te prezentaciji i usporedbi uradaka.

Obuke su besplatne za sve polaznike i namijenjene su svim zainteresiranima, a posebno osobama u malom i srednjem poduzetništvu. Polaznici će kroz obuke unaprijediti sposobnost razvoja poslovnih odnosa sa kupcima i drugim poduzećima, naučiti kako pratiti i analizirati tržište, poslovne rezultate, dati prijedloge za njihovo unapređenje i izvještavati o ostvarenim poslovnim rezultatima.

Obuke provodi predavač Marijan Kuprešak, univ.spec.oec., iz tvrtke LABOS M.K. d.o.o., a svaki polaznik će dobiti potvrdu o završetku obuka s navedenim kompetencijama koje je stekao.

Najnovije objave

Obuka će trajati ukupno 120 sati u periodu od prosinca 2020. do ožujka 2021. i sastoji se od ...

U sklopu Projekta prekogranične suradnje FED CCNET-a u Općini Lovas započele su obuke pod ...

U Baču su završeni radovi na rekonstrukciji i sanaciji zgrade za sport i tjelesnu kulturu. ...

U petak, 25. rujna 2020. godine u Općini Lovas svečano je otvoren Centar kompetencija. Uspostava ...